Discopiparkakut ensi joulun hitti?

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Helteisen kesän keskellä on vaikea kuvitella jouluisia asioita, mutta esimerkiksi kauppakeskusten ja ravintoloiden joulusuunnittelut ovat jo täydessä tohinassa. Joulu näkyy yrityksissä joskus jopa kaksi kuukautta h-hetkeä aiemmin.

www.iwantoneofthose.com
www.iwantoneofthose.com

Nyt markkinoille on tullut uudenlaiset piparkakkumuotit. Ruskeasta taikinaherkusta valmistetaan yleensä piparkakkutalojen lisäksi possun, sydämen ja kukan muotoisia pipareita. Yksi suosituimmista muodoista on perinteinen piparkakku-ukko, jonka rinnalle on vuosien varrella saatu myös akkaversio. Nyt piparkakkuja voi leipoa hauskoihin asentoihin.

Geekologie esittelee Jay Disco Biscuits Posable Cookie Cutter -nimisen piparkakkumuottisetin, jossa piparkakku-ukolle voi luoda erilaisia asentoja. Ukko taipuu tanssiin ja juoksuaskeliin perinteisen seisonta-asennon lisäksi. Valitettavasti setti on tällä erää myyty jo loppuun, mutta toivotaan, että I Want One Of Those -nettikaupan hyllyt täyttyvät taas sesongin alkaessa.