Jätetyllä naisella karmaiseva kosto – pitkä vankilatuomio tulossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jokaisella on oikeus rakkauteen ja valita myös kumppaninsa sen mukaan. Osa ihmisistä ei kuitenkaan voi hyväksyä hylätyksi tulemista tai yksin jäämistä. He turvautuvat äärimmäisiin tekoihin joko pahan olonsa kostaakseen tai rakkauden saavuttaakseen.

Kiinalainen nainen sekosi jättämisestä kuitenkin niin pahasti, että joutuu pian tekojensa vuoksi vankilaan. Meng Tsao -niminen nainen oli naimisissa miehen kanssa.

Aviomies ei kuitenkaan rakastanut Mengiä niin paljon kuin toimivassa liitossa olisi pitänyt, ja mies päätti jatkaa elämäänsä ilman vaimoa. Hän oli kuitenkin kerran kertonut ex-vaimonsa kuullen, että piti erästä naisen työkaveria Xiao Liniä viehättävänä.

Tämä ajatus jäi itämään ex-vaimon mieleen. Hän ajatteli, että miehellä ja työkaverilla oli suhde. Äskettäin hän meni Xiaon ovelle, löi hänet tajuttomaksi, riisui alasti ja sitoi kiinni. Sen jälkeen Meng leikkasi Xiaon rinnat saksilla. Uhrin oma aviomies kertoi Daily Mailille, että nainen ei tule koskaan saamaan rintojaan entiselleen lääkäreiden yrityksistä huolimatta. Mengin ex-miehellä ei ollut koskaan suhdetta Xiaon kanssa.