Sarjamurhaaja Charles Manson menossa naimisiin – näin kaunis on 25-vuotias vaimo!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin rikollisiin lukeutuvalla sarjamurhaaja Charles Mansonilla on edelleenkin vankka kannattajajoukko. Vuodesta 1971 elinkautista Kalifornian Corcoranissa sijaitsevassa valtionvankilassa istunut Manson on anonut ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 11 kertaa.

CNN, YouTube
CNN, YouTube

79-vuotias Charles Manson on nyt menossa naimisiin 25-vuotiaan Afton Burtonin kanssa, joka tajusi rakastuneensa kulttijohtajaan 16-vuotiaana. Sittemmin Star-nimellä kulkeva neitokainen on muuttanut vankilan läheisyyteen Corcoraniin, jotta voisi tavata tulevaa aviomiestään useammin.

Nainen on vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, sillä hänet tuomittiin telkien taakse ilman, että Charles olisi itse tappanut ketään. Mies tosin laati seikkaperäiset suunnitelmat joukkomurhiin, jotka hänen ”Perheensä” jäsenet toteuttivat. Star rakastui erityisesti Mansonin ideologiaan.