Miehen päähän putosi veitsi 8. kerroksesta – käveli itse sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanonnassa sanotaan: ”Minä menen ulos, vaikka taivaalta sataisi puukkoja”. Nyt eräs kiinalaismies joutui toteamaan sanaparren kohtalokkaasti todeksi, kun hänen päähänsä putosi keittiöveitsi kesken aamukävelyn. Hän selvisi epätodellisesta onnettomuudesta hengissä.

Splash
Splash

Kiinalainen Xiao Yunzhi oli kävellyt aamulla kotikaupunkinsa Guangyuanin kadulla, kun yhtäkkiä hän tunsi päänsä painon lisääntyneen. Kun paikallisen savukekaupan omistaja tuijotti häntä sormella osoittaen, tajusi Xiao ettei kaikki ole kunnossa. 57-vuotiaan miehen päähän oli pudonnut keittiöveitsi viereisen kerrostalon kahdeksannesta kerroksesta.

Liki 13-senttisellä terällä varustettu veitsi upposi päähän kahvaa myöten. Se ei kuitenkaan mennyt suoraan pään sisälle, vaan jäi kallon ja päänahan väliin. Miehelle soitettiin ambulanssi ja hän käveli itse sairaalan ovista toimenpidehuoneeseen. Veitsi poistettiin Telegraph-julkaisun mukaan onnistuneesti. Veitsen omistaja kertoo keittiövälineen olleen parvekkeella kukkaruukussa.