Supertähdet surevat: ”RIP Robin Williams”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median aikakaudella osanottojen esittäminen on yhä helpompaa ja samalla ne voidaan jakaa suoraan supertähdiltä heidän faneilleen. Parhaillaan tuhannet julkkikset ympäri maailmaa surevat miljoonien muiden ihmisten kanssa.

Kerroimme viime yönä, että maailman suosituimpiin komediatähtiin vuosikymmenten ajan lukeutunut näyttelijä Robin Williams on löydetty menehtyneenä kotoaan Kaliforniassa. Kuolinsyyksi epäillään itsemurhaa. Williams oli kärsinyt vakavasta masennuksesta.

Suru-uutisen levitessä maailmalla ovat lukemattomat julkkistähdet ilmaisseet osanottonsa rakastetun tähden poismenon johdosta. Viestejä ovat julkaisseet muun muassa Lenny Kravitz, Perez Hilton, Katy Perry, Wes Craven, Miley Cyrus, Ariana Grande, Alexandra Burke, Bella Thorne ja Pink. Viestien määrä kasvaa edelleen nopeasti.