Lukijakilpailu: Voita STARA VIP -liput loppuunmyytyyn Weekend Festivaliin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna suomalaiset elektronisen musiikin ystävät kokoontuvat jo loppuunmyytyyn Weekend Festivaliin. Tapahtuman STARA VIP -liput suorastaan revittiin käsistä, mutta nyt viidellä Staran lukijalla on vielä mahdollisuus voittaa exclusiivinen bileviikonloppu Weekendissä yhdessä ystävänsä kanssa.

Helsingin Kalasatamassa 15. – 16. elokuuta järjestettävään festivaaliin on tulossa yhteensä 50.000 katsojaa. Sinä ja ystäväsi voitte olla mukana tuossa joukossa, jos osallistut Staran lukijakilpailuun ja vastaat oikein alla olevaan kysymykseen. STARA VIP -alueelle on 18 vuoden ikäraja, joten sama ikäraja koskee myös lukijakilpailua.

Kilpailu on päättynyt. Voittajille ilmoitetaan torstaina illalla henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Weekend Festivalilla esiintyy useita elektronisen tanssimusiikin supernimiä, joista muun muassa Martin Garrix ja Afrojack esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtuman kenties odotetuin vetonaula Deadmau5 tuo paikalle omat mittavat visuaaliset elementtinsä ja soittaa festivaalin viimeisenä esiintyjänä päälavalla lauantaina 16. elokuuta. Lisäksi paikalle saapuu suuri joukko muita maailmantähtiä, kuten Calvin Harris, Hardwell, Afrojack, Knife Party sekä DJ-kaksikko Dimitri Vegas & Like Mike.