Julkkistaapero tuli isäänsä: Tottelematon, mutta suloinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin yksivuotias silmäterä North West on yksi maailman seuratuimmista lapsista. Pienokainen oppi äskettäin kävelemään, ja Kim Kardashian on kertonut olevansa totaalisen neuroottinen lapsensa temmeltämisestä. North on myös hyvin itsepäinen äitinsä mukaan.

Kim Kardashian ei usko, että hänen ja Kanye Westin tytär ajautuu vanhempana parrasvaloihin. Hänen mukaansa lapsi ei ole missään nimessä ujo, mutta hyvin voimakastahtoinen. 33-vuotias äiti kertoi TODAY-ohjelmassa vieraillessaan, että jos lasta pyytää esimerkiksi taputtamaan käsiä yhteen tai kävelemään luokse, hän kieltäytyy tekemästä näitä asioita. Toisin sanoen pienokainen toimii kuten kaikki ikäisensä.

– Mutta hän on erittäin suloinen äitin tyttö, Kim vakuuttaa.

Tiimalasivartalon omaava Kardashian kertoo, että lapsi muistuttaa käyttäytymiseltään todella paljon itsetietoista isäänsä Kanye Westiä. Nainen sanoo myös, että avioliitto muutti hänen miestään ja lapsen syntymä pehmitti luonnetta. Kim haaveilee vielä kahden uuden lapsen synnyttämisestä, mutta aika näyttää koska se tapahtuu. Kim palkkasi Northille äskettäin kaksoisolennon, jotta lapsi säästyisi paparazzien hyökkäyksiltä kotinsa ulkopuolella liikkuessaan.