Christina Aguilera haluaa Playboyn sivuille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan. Taannoin tähti paljasti laihduttaneensa 22 kiloa terveellisen dieetin ja kuntoilun avulla. Nyt hän odottaa toista lastaan ja haluaa poseerata synnyttämisen jälkeen Playboyn sivuilla.

Christina Aguilera julkaisi äskettäin alastonkuvansa Instagramissa, jossa näkyy naisen huikea vauvamasu. Christina Aguilera on sanonut, että aikoo laihduttaa synnytyksen jälkeen armottomasti ja päästä mahdollisimman pian takaisin hoikkaan kuntoon. In Touch -lehden mukaan tähti on aina rakastanut vartaloaan ja haluaa esitellä synnytyksen jälkeistä ulkonäköään tunnetun miestenlehden Playboyn sivuilla.

Nainen on palkannut jo raskausaikana avukseen ravintoterapeutin, jotta hän pysyisi terveellisessä ruokavaliossa. 33-vuotiaalla naisella on entuudestaan kuusivuotias Max-poika. Hän synnyttää pian tyttövauvan uudelle kihlatulleen Matthew Rutlerille.