Kiinteistövälittäjän uskomaton näyttö – asiakas kosi alastomana

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alastomat asuntokaupat ovat arkipäivää Floridan Tampassa sijaitsevassa Caliente Resort & Spa -nimisessä lomakylässä, jossa suositaan elämäntapaa ilman vaatteita. Alueella taloja ja loma-asuntoja myyvä kiinteistövälittäjä joutuu päivittäin tekemisiin nakujen asiakkaiden kanssa.

YouTube
YouTube

Olemme kertoneet hauskoja tapauksia TLC-televisiokanavan Buying Naked -realitysarjasta, jossa etsitään nudistipareille asuntoja. Kiinteistövälittäjä Jackie Youngblood auttaa ilman rihman kiertämää viihtyviä asiakkaitaan löytämään unelmiensa koteja. Tällä kertaa asiakkaaksi saapui korvia myöten rakastunut pari.

Pariskunnan miespuolinen nakuilija on luvannut kosia elämänsä rakkauttaan, mikäli heidän katsomansa kiinteistö osoittautuu oikeaksi valinnaksi ja sopivaksi yhteiseksi kodiksi. Pariskunta ihastui ikihyvin komealla uima-altaalla varustettuun asuntoon ja talon puutarhassa nähtiin ilkialaston kosinta. Tätä eivät kiinteistövälittäjät näe joka päivä.