Koira pelastettiin pentutehtaasta – eli viimeiset hetkensä rakastettuna

Ohhoh! · Stara.fi

Koirien pentutehtaita löytyy joka puolelta maailmaa, eli myös Suomesta. Näitä koirien painajaisia on olemassa niin kauan kun ihmiset ostavat niistä koiriaan. Nyt verkossa koskettaa Billy-koiran synkkä elämäntarina, jolla oli kuitenkin kaikessa traagisuudessaan onnellinen loppu.

YouTube
YouTube

The Humane Society ja Adam-niminen mies löysivät vuonna 2012 Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinasta pentutehtaan, jossa koirat joutuivat elämään karmaisevissa olosuhteissa. Eräs koirista oli koko elämänsä pienessä metallihäkissä asunut chihuahua Billy, johon Adam tunsi heti yhteyden. Hän pelasti koiran painajaismaisesta häkkielämästä ja otti sen hoiviinsa.

Video voitti vuonna 2013 CINE Award -palkinnon. Sittemmin Adam kuitenkin kirjoitti YouTubessa, että Billy oli menehtynyt pentutehtaassa saamiinsa terveydellisiin ongelmiin eläinlääkäreiden ponnisteluista huolimatta. Viimeiset pari vuottaan Billy sai kuitenkin elää vapaana ja rakastettuna.