Auts! Näin näyttävästi vesiurheilulajeissa epäonnistutaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tänä kesänä moni suomalainenkin on varmasti viihtynyt erilaisissa vesistöissä lämpimien kelien myötä. Vedessä voi uimisen lisäksi harrastaa monenlaista muutakin vesiurheilua. Aina kaikki ei kuitenkaan vesilajienkaan yhteydessä suju aivan suunnitelmien mukaan.

YouTube
YouTube

Tämä käy ilmi myös Fail Armyn julkaisemalla koostevideolla. Mokakoosteistaan tunnettu kanava on etsinyt käteensä loistokkaimmat ja hauskimmat vesiurheilukömmähdykset. Hyvin usein vesiurheilussa epäonnistuminen liittyy esimerkiksi kaatumiseen.

Videolla nähdäänkin useita ihmisiä, jotka kaatuvat esimerkiksi vesisuksilla. Vesiurheilua ei kuitenkaan ole otettu liian vakavasti, sillä videolla nähdään paljon omalle epäonnistumiselleen naureskelevia ihmisiä. Usein kömmähdys on naurattanut myös videon kuvaajaa.