Stara hakee uusia toimittajia

Info · Stara.fi

Suomen suurin viihdesivusto ja suurin yksityinen verkkomedia Stara hakee kasvavaan joukkoonsa uusia toimittajia. Haemme Staran Tampereen toimitukseen henkilöitä, joiden tulee tuntea erityisen hyvin viihdealaa, ja joiden tulee kirjoittaa virheetöntä suomea.

Hakijan tulee olla nuorekkaaseen ja energiseen joukkoomme soveltuva ja (työaikana) tupakoimaton ulospäin suuntautunut henkilö, joka liikkuu viihdealan tapahtumissa ja juhlissa kuin kotonaan kameran ja mikrofonin kanssa.

Edellytämme hakijoilta erityisen hyvää äidinkielen taitoa sekä hyvää englannin taitoa, koska haastateltavina on usein myös maailmantähtiä. Aikaisempi kokemus toimitustyöstä, video- ja valokuvaamisesta, julkaisujärjestelmien käytöstä ja koodaamisesta katsotaan hyväksi. Tarjoamme nopeatempoisen viihdepainotteisen toimintaympäristön, mukavat työtoverit ja ikimuistettavia kokemuksia juttukeikoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen stara@stara.fi otsikolla ”Rekrytointi”. Kerro meille miksi juuri sinä olisit oikea valinta Staran toimittajaksi. Liitä mukaan henkilötiedot, CV sekä kolme tuoretta juttunäytettä, jotka mielestäsi sopisivat Staran julkaistavaksi sellaisenaan. Näytejuttuja ei julkaista, mutta niillä on suuri merkitys valintaprosessissa.