Paula LaBaredas pikkutuhmassa kuvassa: ”Hyvää koulujen alkamista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paula Labaredas on yhdysvaltalainen malli, joka on noussut kuuluisuuteen erityisesti Playboy-tyttönä. Mallinuran lisäksi portugalilaissyntyinen kaunotar on näytellyt lukuisissa b-elokuvissa.

Labaderas nähtiin heinäkuussa Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää juhlistavissa kuvissa, ja nyt vaaleaverikkö poseeraa jälleen ajankohtaista teemaa sivuavissa otoksissa. Tuoreessa kuvassaan mallikaunotar juhlistaa koulujen alkua, vaikka kuvan yhteys opiskelun iloihin jääkin hieman hämärän peittoon.

Splash
Splash

Paula LaBaredas kutsuu itseään taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut Labaderas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.