Maat järjestykseen penisten koon mukaan – kongolaisilla suurimmat sukupuolielimet

Lifestyle · Stara.fi

Joistakin saattaa tuntua, että peniksen mitalla on enemmän merkitystä miehille, koska yleensä kaksilahkeiset ovat itse niitä, jotka sukupuolielintään lähtevät mittailemaan. Peniksen mitalla ei kuitenkaan korvata muita miehessä olevia puutteita. Silti koosta kilpaillaan jopa kansainvälisellä tasolla.

Asea DNA on nyt julkaissut suuresti huomiota herättävän kuvan Facebookissa. Kuvassa on kondomi, jonka viereen on kerrottu tuumamittoina eri maiden penisten keskivertokokoja. Häntäpäätä pitävät Aasian valtiot. WonChul Ryu -niminen korealainen on kommentoinut kuvaa, että hänen mielestään aihe on erittäin loukkaava. Aasialaisten miesten keskimitta on 11 senttimetriä.

Kärkipäässä komeilevat Kongon miehet, joiden penisten keskimitta ylttää 7,1 tuumaan, eli 18 senttimetriin. Maailmanlaajuinen keskiarvo on 14 senttiä, ja Yhdysvaltalaiset jäävät tästä 1,3 senttiä alapuolelle. Listalta puuttuu kuitenkin suuria mahtivaltioita, joiden aktiivinen sotatoimilla uhoaminen ei selity välttämättä edes pienellä peniksen koolla.

Kerroimme vuonna 2011 selvityksestä, jossa esiteltiin Euroopan maiden penisten koot. Suomi jäi naapurimaiden jalkoihin 13,77 sentin keskiarvollaan.

Kuten arvata saattaa, on peniksiä vähintäänkin yhtä monen näköistä ja kokoista kuin on niiden kantajiakin. Naisen emätin on puolestaan 8 – 10 senttimetriä pitkä, mutta joustaa tarpeen vaatiessa yhdynnässä ja synnytyksessä.

Asea DNA
Asea DNA