Pikkupoika paljasti äitinsä huumelaboratorion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisessa Breaking Bad -televisiosarjassa seurataan viisikymppistä Walter White -nimistä opettajaa ja tämän edesottamuksia, kun hän viettää kaksoiselämää valmistaen amfetamiinia entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin kanssa perheensä elättämiseksi.

YouTube
YouTube

Valitettavasti tosielämän huumelaboratoriot eivät ole yhtä viihdyttäviä, ja nyt floridalainen metamfetamiinin valmistaja on joutunut telkien taakse oman poikansa ansiosta. Seitsemänvuotias lapsi oli kertonut ensin enolleen, että hänen äitillään oli autossa todella pahoja juttuja.

Kun eno ja poika kävivät katsomassa asiaa, totesi sukulaismies asian vaativan poliisia. Auton takakontista löytyi kokonainen huumelaboratorio. Pojan äiti, 27-vuotias Briana Buchanan, oli valehdellut kaikille olevansa kipeä, vaikka hän todellisuudessa käytti lääkkeet huumeiden valmistamiseen. Lapsen leluja oli samassa takapaksissa huumevälineiden vieressä, WESH News uutisoi. Poika asuu nyt isoäitinsä luona.