Jessica Simpson ei sulojaan turhia peittele

Glamour Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Jessica Simpson tunnetaan poplaulajana, näyttelijänä ja realitytähtenä. Muun muassa The Dukes of Hazzard -elokuvasta tuttu vaaleaverikkö on sittemmin tullut äidiksi ja viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

YouTube
YouTube

Nyt Jessica Simpson on kuitenkin palannut uuden mainoksen tähtenä. 34-vuotias tähti mainostaa tuoreella videolla omaa hajuvesimerkkiään, ja tekee sen varsin antoisassa kaula-aukossa.

Jessica Simpson oli aiemmin naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa ja parista tehtiin Kyyhkyläiset-realitysarjaa. Sittemmin tuli ero ja Simpson meni naimisiin sporttitähti Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta on viime aikoina tutustunut seksuaalisiin iloihin opettelemalla tantraseksin saloja. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Maxwell Drew ja Ace Knute.