Chris Brown haluaa isäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Chris Brown ja hänen on-off -tyttöystävänsä Karrueche Tran ovat seurustelleet jo vuosina 2010–2012. Mies yritti sen jälkeen suhdetta Rihannan kanssa, mutta rakkaus päättyi kaikkien muistamaan pahoinpitelykatastrofiin. Nyt Brown haaveilee jälkikasvusta Tranin kanssa.

Pari palasi yhteen Brownin vapauduttua vankilasta. Mies julkaisi äskettäin Karrueche Tranin kuvan Instagramissa ja kirjoitti otoksen yhteyteen ylistävään sävyyn, että nainen hyväksyy hänet edelleenkin. Hän lisäsi, että heidän pitäisikin tehdä yhdessä vauva. Karrueche on tukenut Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä.

Chris Brownin ongelmat lain kanssa eivät ole vielä ohi, sillä poptähteä syytetään edelleen Parker Adams -nimisen miehen pahoinpitelystä Washington D.C.:ssä. TMZ-sivuston mukaan syyttäjä yritti sopia tapausta Brownin ja hänen asianajajansa kanssa, mutta artisti ei suostunut ehtoihin ja näin ollen tapaus tullaan ratkaisemaan oikeuden edessä. Mikäli tähti olisi hyväksynyt sopimksen, hän olisi välttynyt vankilalalta. Nyt uuden vankilatuomion mahdollisuus säilyy.