Christina Aguilera halusi Playboy-malliksi – tarjottiin töitä webcam-stripparina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popdiiva Christina Aguilera tunnetaan huikeasta lauluäänestään ja menestyksekkäästä urastaan. Taannoin toisen lapsensa synnyttäneen laulajattaren on myös paljastettu haaveilevan Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta.

Christina Aguileran mahdollinen esiintyminen Playboyn sivuilla on toistaiseksi epävarmaa, mutta nyt tähti on saanut työtarjouksen toiselta aikusiviihdeyritykseltä. Jasmin.com-sivusto tarjoaa tähdelle miljoonan dollarin sopimusta webcam-strippariksi ryhtymisestä, Splash-uutistoimiston haltuunsa saama kirje paljastaa.

Käytännössä tämä tarkoittaisi vaatteiden riisumista kameran edessä suorassa internet-lähetyksessä. Jasmin.comilla työskentelevän Jerry Jardenen mukaan Christina Aguilera voisi ansaita työllään lisäansioineen jopa 300.000 dollaria tunnissa, mutta työ velvoittaisi Christinaa esiintymään kameran edessä vähintään tunnin ajan päivässä 90 vuorokauden ajan.

Poptähden suostuminen aikuisviihdesivuston tarjoukseen vaikuttaa melko epätodennäköiseltä, mutta yrittänyttä ei laiteta. Yhtiö on lähettänyt samankaltaisia tarjouksia muun muassa Kendall Jennerille ja Iggy Azalealle.

Christina Aguilera palkkasi raskausaikana avukseen ravintoterapeutin, jotta hän pysyisi terveellisessä ruokavaliossa. Laulajattarella on entuudestaan kuusivuotias Max-poika. Christina synnytti 16. elokuuta tyttären, jonka isä on Matthew Rutler.