Helsingissä kuvattiin todellinen taskuparkki – tiukkaa on!

Autot · Stara.fi

Verkossa esitellään usein tavalla tai toisella poikkeuksellisia pysäköintejä, joista osassa auto on päätynyt esimerkiksi uima-altaaseen tai portaille. Nyt vuorossa on suomalainen malliesimerkki taskuparkista, joka on ikuistettu Helsingin Punavuoressa.

Eilen Taiteiden yönä pääkaupungin parkkitilasta oli ilmeisesti pulaa, sillä punainen Mini joutui melko ahtaalle Punavuoren kaduilla. Nimimerkki Alfklasthan julkaisi tapauksesta kuvan Instagramissa.

Tiedossa ei ole saiko Alfklasthan autonsa pysäköityä tuohon ilman edessä ja takana olevien autojen liikkumista, mutta sellainen taitaisi olla lähes mahdotonta. Monissa Etelä-Euroopan maissa on tavallista, että autoilijat siirtelevät puskuri puskurissa edessä ja takana olevia autoja.