Todella mauton synttärikakku – Demi Mooren tempaus ihmetyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa näyttelijänä. Hän on tehnyt rooleja erityisesti televisiossa, kuten 90210-nuortensarjassa 10 jakson verran.

Rumer Willis täytti 16. elokuuta 26 vuotta. Sen kunniaksi neitokaisen äiti Demi Moore teetti hänelle syntymäpäiväkakun, joka todellakin sopii maailmankuulun toimintatähden tyttärelle. Rumer jakoi kuvan hämmästyttävän paljon oikeaa pistoolia muistuttavasta kakustaan Instagram-tilillään.

– Paras syntymäpäiväkakku ikinä. Kiitos äidille siitä, että hän teki tästä päivästä erityisen, Rumer kirjoitti Instagramissa.

Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hän on poseerannut myös mallikuvissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.