BB-Nimo kertoi julkisuudessa huivista luopumisestaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon on nyt astellut odotetusti ensimmäinen bloggari, sillä monista blogikirjoittajista on tullut jo vuosia sitten pieniä oman alansa julkkistähtiä. Hetki sitten taloon asteli 19-vuotias Nimo Samatar, joka oli julkisuudessa jo viime vuonna Nyt-liitteen artikkelissa.

Muslimibloggariksi Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä nimitetty Nimo Samatar kertoi haastattelussa, että huivista luopuminen oli hänelle elämän toistaiseksi suurin päätös. Samalla Nimo kummasteli Tilastokeskuksen tapaa käyttää termiä ”toisen polven maahanmuuttaja”, vaikka hän on sisariensa tapaan suomalainen ja syntynyt Suomessa Jorvin sairaalassa.

Big Brotherissa Nimo kertoi hakeneensa taloon, koska uskoo ohjelman tarvitsevan hänenlaisiaan ihmisiä. Seksiä hän ei talossa kertomansa mukaan aio harrastaa, koska ”sitä tekevät vain nolot ihmiset”.