Big Brother 2014 käynnistyi – 20-vuotias Anna ja 59-vuotias Tommy ensimmäiset asukkaat

Big Brother · Stara.fi

Suomen uusi Big Brother -tuotantokausi on juuri nyt alkanut, kun ensimmäinen asukas on astellut sisään taloon. BB-studiossa on parhaillaan tunnelma katossa, sillä paikalla on uusia asukkaita taloon lähettämässä sankka joukko samasta ohjelmasta tuttuja tähtiä ja tietenkin asukkaiden läheisiä.

Tänä vuonna talon sisustus on huomattavasti raffimpi kuin aiemmin, sillä esimerkiksi yksi makuuhuoneista muistuttaa lähes tukkikämppää. Sisustuksessa on käytetty runsaasti punaista tiiltä ja puisia pintoja. Myös varsinaiset huonekalut näyttävät siltä kuin ne olisi kerätty kirpputoreilta.

Ensimmäisenä vuoden 2014 tuotantokaudella taloon astelevat Tommy ja Anna.

Anna on 20-vuotias seurusteleva helsinkiläistynyt parkanolainen ylioppilas, joka työskentelee parhaillaan toimistoapulaisena. Taiteellinen Anna harrastaa piirtämistä ja maalaamista sekä vanhan rock-musiikin kuuntelemista.

Tommy on 59-vuotias kohta naimaton inkoolaistunut helsinkiläinen ylioppilas, joka harrastaa kuntosalilla käymistä, uintia, lenkkeilyä ja ruoanlaittoa.