Martina Aitolehti avautuu blogissaan: ”Olen ahdistunut ja onneton”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kestojulkkis Martina Aitolehti on tullut suomalaisille tutuksi niin malliuralta kuin laulajana ja realitytähtenäkin. Taannoin hänen siskonsa menehtyi traagisesti, ja nyt Martina on kirjoittanut BlogBookin blogissaan poikkeuksellisen avoimen tilityksen elämästään.

Martina kertoo avioeroajatuksistaan, petetyksi tulemisesta ja yksin olemisesta. Lisäksi hän mainitsee myös keskikesällä tapahtuneen rattijuopumuksensa, ja kertoo miten kesän tapahtumat ja tuntemukset saivat hänet lopulta eroamaan.

– Huomaan että olen ahdistunut ja onneton. Mikään ei tunnu hyvältä.. Juhannuksen rattijuopumus pakotti minut miettimään että mitä minä oiken teen?? Miten mä aion elämää jatkaa ja mistäs saisin taas ilon ja hymyn mun kasvoille, Martina Aitolehti kirjoittaa.

– Helsinki -Vantaa lentokentällä tajuan että kaikki ei ole normaalisti. Eroan miehestäni ja joudun toteamaan että nyt mulla ei ole voimia enää mihinkään. Mun on pakko jättää Triathlon väliin ja laittaa elämä järjestykseen. Kuvioihin tulee tai oli tullut jo Ibiza reissun aikana toinen nainen.. mä haluan vaan pois. Uuden elämän! Herätä tästä pahasta unesta.

Lue Martinan koko kirjoitus BlogBookista.