Lamborghini-kuski häiriköi musiikilla – asukas kosti omenalla

Autot · Terhi Piiroinen

Joillakin asuinalueilla kärsitään yöaikaan mopojen, moottoripyörien tai autojen ajamasta rallista. Ajoneuvojen äänet kantautuvat helposti rakennusten sisään ja tämä jos mikä aiheuttaa myös univaikeuksia.

YouTube
YouTube

Kaupunkialaueella asuvien tulee kuitenkin olla huomattavasti ymmärtäväisempiä liikenteen äänille kuin maaseudun rauhassa öitään uinuvien. Silti turha moottoriäänien revitteleminen ärsyttää. Tämän sai karvaasti kokea Knightsbridgessä Lamborghini Aventadorillaan kaasutellut mies. Rouheat V12-moottorin äänet kaiketi ärsyttivät tien varrella asunutta henkilöä, sillä hän heitti autoa omenalla. Kello oli tapahtumahetkellä 22:48.

Paikalliset asukkaat ovat ilmaisseet tuohtumuksensa kovaäänisiin autoihin ennenkin. Videon julkaissut Shmee150-nimimerkki kuitenkin päivittelee, että tällainen lähestymistapa on väärä. Sitä emme tiedä tuliko autoon kolhua hedelmästä.