Kaunista! Candice Swanepoel rohkeassa mainosvideossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa erittäin niukoissa bikineissä. 25-vuotias vaaleaverikkö onkin totuttu näkemään seksikkäissä kuvissa joita on julkaistu niin lehtien sivuilla kuin neitokaisen omalla Instagram-sivullakin.

YouTube
YouTube

Nyt Candice Swanepoel nähdään jälleen brasilialaismerkki Forumin tuoreessa mainoskampanjassa. Neitokainen tähdittää Youtubessa nähtävää rohkean seksikästä mainosvideota, jossa hän poseeraa yläosattomissa yhtä vähäpukeisen miehen kanssa.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.