Wiz Khalifa nousi listaykköseksi – Amber Rose riisui sen kunniaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose muistetaan Kanye Westin ex-tyttöystävänä, mutta neitokainen on nykyään naimisissa räppäri Wiz Khalifan kanssa. Maailmankuuluista muodoistaan tunnettu Amber on tuttu näky niin lehtien sivuilta kuin lukuisten räppäreiden musiikkivideoiltakin.

Wiz Khalifan tuore albumi Blacc Hollywood nousi heti ilmestyessään Billboard-listan ensimmäiselle sijalle. Aviomiehestään ylpeä Amber Rose juhlisti tapahtumaa julkaisemalla Instagram-sivullaan videon, jossa hän twerkkaa kameralle Ass Drop -kappaleen tahtiin.

Mallikaunotar Amber Rose ja Kanye West tapailivat toisiaan vuosina 2008 – 2010. Hän alkoi deittailla nykyistä aviomiestään Wiz Khalifaa vuoden 2011 alussa. Rose on esiintynyt monien räppäreiden musiikkivideoilla, kuten Ludacrisin, Young Jeezyn, Nicki Minaj’n ja Fabulousin. Hän on julkaissut kaksi singleä Fame ja Loaded.