Victoria Justice jaksoi hymyillä nakukuvien hakkeroinnista huolimatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin vuosi sitten täysin yllättäen kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen muun muassa nuori näyttelijäkaunotar Victoria Justice, josta povataan tulevaisuuden supertähteä.

Splash
Splash

Victoria oli yksi yli 100 julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin muutama päivä sitten verkossa. Eilen hänet kuvattiin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä, jossa Victoria jaksoi hymyillä kuvaskandaalista huolimatta.

20-vuotias Victoria Justice tekee parhaillaan nousua teinijulkkisten kärkeen. Hän tuli tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Samasta televisiosarjasta tutut Ariana Grande ja Jennette McCurdy tullaan näkemään pian jatkosarjassa Sam & Cat.

Splash
Splash
Splash
Splash