Kissa yritti tehdä tarpeensa WC-pönttöön – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut eläinten nomistajat opettavat lemmikkinsä tekemään tarpeensa ihmisten tavoin WC-pönttöön. Tämä saattaa säästää omistajalta aikaa, vaivaa ja rahaa, mutta aina pöntön käyttö ei onnistu lemmikiltä toivotun kaltaisin tuloksin.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla valkoinen kissa yrittää hoitaa tarpeitaan WC-pöntöllä. Tilanne näyttää kuitenkin jokseenkin hankalalta. Ender-kissa ei nimittäin istu pöntön reunalla, vaan nojaa etutassuillaan läheiseen kylpyammeeseen.

Pökäle putoaa pöntön sijaan lattialle ja kissa itse tippuu alas perässä. Nolostuneen oloinen Ender yrittää lopuksi peittää jätöstään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, mutta se ei tietenkään onnistu vessan lattialla yhtä hyvin kuin hiekkalaatikolla.