Leffatähti haki gaalapalkinnon humalassa – todella sekava kiitospuhe

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Benedict Cumberbatch on muutaman vuoden aikana tehnyt nousujohdanteista uraa Hollywoodissa. Uusi Sherlock -sarjan myötä maailmanmaineeseen kohonnut mies on sittemmin ollut mukana Hollywood-elokuvissa, kuten Star Trek Into Darkness ja Hobitti: Smaugin autioittama maa.

YouTube
YouTube

Lontoossa järjestettiin tällä viikolla GQ-lehden Men of the Year Awards -gaalajuhla, jossa Benedict Cumberbatch palkittiin vuoden näyttelijänä. Mies oli kuitenkin ennen palkinnon noutamista ehtinyt juoda muutaman alkoholiannoksen liikaa, ja nousi lavalle selkeästi päihtyneen oloisena. Miehen videolle päätynyt puhe harhailee aiheesta toiseen, ja lopulta hän poistuu lavalta myöntäen nauttineensa liikaa alkoholia illan aikana.

37-vuotias Benedict Cumberbatch aloitti uransa teatterin lavalla vuonna 2001. Sittemmin hän on noussut suuren yleisön tietoisuuteen esimerkiksi Uusi Sherlock -sarjan ja elokuvien Star Trek Into Darkness, Viides valta ja 12 Years a Slave myötä. Taannoin Benedict Cumberbatchin uutisoitiin olevan Tumblr-mikroblogipalvelun suosituin miespuolinen tähti.