Imogen, mikä bikinivartalo! Italian rannoilla riitti nähtävää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti aiemmin tänä vuonna Ariana-tyttären. Realitytähti on onnistunut treenaamaan kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen. 30-vuotias julkkissäiti on esitellyt treeninsä tuloksia sosiaalisessa mediassa.

Imogen Thomas vietti taannoin lomaa Italiassa, ja jakoi matkaltaan kuvia Instagramissa. Otoksissa realitykaunotar poseeraa bikineissä rannalla. Kuvatekstin mukaan Imogen kaipaa jo takaisin Italian lämpöön.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.