Konemusiikkilegenda Aphex Twin teki paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Richard David James tunnetaan paremmin nimellä Aphex Twin. Mies on yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista konemusiikin tekijöistä, ja hänen yli 20-vuotisen uransa aikana säveltämä musiikki on vaikuttanut runsaasti niin kokeellisen musiikin kuin radioystävällisemmän EDM-musiikin kehitykseen.

Aphex Twin julkaisee 22. syyskuuta uuden Syro-levynsä. Kyseessä on ensimmäinen täysin uutta materiaalia sisältävä Aphex Twin -levy 13 vuoteen, sillä edellinen studioalbumi Drukqs julkaistiin vuonna 2001. Aphex Twinin viimeisin virallinen julkaisu oli vuonna 2006 ilmestynyt Chosen Lords -kokoelma.

Konemusiikin ystävien vesi kielellä odottamalta Syro-levyltä kuullaan nyt esimakua Minipops 67 [120.2][source field mix] -raidan muodossa. Kappale on kuunneltavissa Youtubessa. Kappale noudattelee pitkälti Aphex Twinin 90-luvun alkupuolen tuotantoa.