16-vuotias Paris Jackson raskaana?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma koki viime vuonna järkytyksen, kun edesmenneen Michael Jacksonin Paris-tytär yritti itsemurhaa. Taannoin hänen kerrottiin toipuneen ongelmistaan Utahissa sijaitsevassa Diamond Ranch Academy -hoitolaitoksessa. Lasten äiti Debbie Rowe haki keväällä Michael Jacksonin jälkikasvun huoltajuutta.

16-vuotias Paris Jackson on ilmeisesti toipunut niin hyvin masennuksestaan, että hän on aloittanut seurustelun tuntemattoman nuoren miehen kanssa. Pari nähty muun muassa ravintolaillallisella yhdessä, ja Parisin vatsa on näyttänyt silminnäkijöiden mukaan erittäin pyöristyneeltä. Daily Starin mukaan raskausuutiset ovat nousseet otsikoihin vain hetki sen jälkeen, kun Parisin nimettömässä nähtiin kihlasormus.

Paris on pysynyt poissa parrasvaloista itsemurhayrityksen jälkeen. Hänen äitinsä Debbie Rowe selitti taannoin oikeudessa, että suurin syy Parisin itsetuhoisuuteen on ollut se, että tyttö uskoo menettäneen sielunsa isänsä kuoltua. Vauva antaisi uudenlaista toivoa, tulevaisuutta ja jatkuvuutta tytön elämään, hänen nuoresta iästään huolimatta.