Sankari pelasti pikkulapsen paahtavasta autosta

Autot · Stara.fi

Suomessa kulunut kesä oli säiden puolesta poikkeuksellisen upea, sillä helteestä saatiin nauttia ennätyspitkään. Samalla oli ensiarvoisen tärkeää, että lapsia ja lemmikkejä ei jätetty autoon paahtumaan hetkeksikään. Auto kuumenee nimittäin hetkessä saunalukemiin.

YouTube
YouTube

Nyt Yhdysvaltojen San Josessa on sattunut tilanne, jossa vanhempi jätti jostain käsittämättömästä syystä kaksivuotiaan lapsensa autoon poistuessaan itse asioille kauppakeskukseen. Kuolemanvaaraan jätetty pikkulapsi selvisi kuitenkin hengissä, koska tilanteen huomannut sivullinen soitti poliisille.

Lapsi oli silloin ehtinyt olla autossa noin 5 – 10 minuuttia ja oli yltä päältä hikinen. Lähistöllä ollut palomies kuuli hätäkutsun ja säntäsi heti paikalle. Hän rikkoin välittömästi auton ovessa olleen lukon ja nosti lapsen turvaan. Lapsi kiidätettiin ambulanssiin, jossa oli ilmastointi. Nyt lapsen äitiä odottaa oikeudessa syyte heitteillejätöstä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.