Netti-ilmoituksessa haetaan poikaystäviä – uskomattomat kriteerit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yli 50 maassa ja 570 kaupungin alueella internetin osto- ja myyntipalstan virkaa hoitava Craigslist hämmästyttää ihmisiä lähes joka viikko. Syynä ovat palstan kummalliset ilmoitukset. Tällä kertaa newyorkilainen naiskaksikko etsii seikkaperäisen ilmoituksen avulla syksyseuraa.

Iltojen pimetessä ihmisten romantiikannälkä kasvaa kaipuuksi, jossa viereen halutaan oma rakas. Toisilla kriteerit ovat huomattavasti tarkemmat kuin niillä, jotka ovat valmiita antamaan mahdollisuuden tutustumiseen helpommin. Vastikään julkaistussa ilmoituksessa naiset kuvailevat itseään älykkäiksi ja hauskoiksi, ja haluavat syksypoikaystävän osallistuvat heidän rennon kaveriporukkansa kanssa hiihtoretkille ja uuden vuoden viettoon, pusujen kera – totta kai.

– Tarvitaan: Kaksi miestä, jotka ovat kiinnostuneita suhteellisen vakavasta parisuhteesta samaan aikaan kun kuuma, kostea ja huoleton kesä vaihtuu kirpeään Patagonia-liivin aikakauteen. Asianosaisilla on oltava huoneessaan ikkuna, jonka ollessa avoinna voimme halailla raikkaan syysilman ja tuoksukynttilöiden luomassa tunnelmassa, ilmoituksessa mainitaan.

Miesten tulee olla yli 27-vuotiaita ja 183-senttisiä. Mikäli ehdokas on muutaman sentin lyhyempi, ovat naiset valmiita tinkimään pituudesta. Tällöin kuitenkin persoonan täytyy korvata pituudessa oleva puute. Heidän vaatekaapissaan tulee olla Barbour-takki, puolivetoketjullisia paitoja, Ray-Baneja, mokkasiinityyppiset kengät, Patagonia-liivi ja Vineyard Vines -merkkisiä vaatteita. Sekä tietysti koripalloshortsit, joita nainen voi käyttää nukkuessaan.

Plussaa on, jos treffiehdokas on myös pelannut Yhdysvaltain itärannikon korkeakoulun Ivy Leaguessa jotain urheilua, kuten lacrossea tai tennistä. Hänen tulee nauttia omenoiden keräämisestä, sunnuntaikivasta ja jalkapallon katselemisesta siten, että oma tyttöystävä olisi mukana. Miehen tulee myös kokata tulevan tyttöystävänsä kanssa ja ottaa aterioista romanttisia kuvia Instagramiin syksyisten Emoji-hymiöiden kera.

Ilmoituksen lopussa lukee Bob Segerin Night Moves -kappaleen sanat: ”Strange how the night moves, with autumn closing in.” Mikäli mies ei tiedä kappaletta, ei hänen naisten mukaan kannata vaivautua vastaamaan treffikutsuun. Naiset pyytävät ehdokkaita julkaisemaan kuviaan #fall ja #boyfriendweather -hashtageilla.