Mies lähti Ibizalle – mustasukkainen tyttöystävä teetti tämän paidan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mustasukkaisuus on primitiivinen, normaali ja inhimillinen tunne. Sairaalloiseksi se muuttuu silloin, kun toinen kokee kumppaninsa kaikki teot uhkaavina. Parisuhteessa on tervettä olla jollain tasolla mustasukkainen, mutta mikäli se johtaa riitelyyn, on välittäminen lipsahtanut väärällä tasolle.

Reddit
Reddit

Kuten tiedetty, on Ibiza eurooppalaisten nuorten suosituin bilemesta. Alueelle matkustaa etenkin runsain joukoin brittinuoria, joiden reissu koostuu lähinnä juhlimisesta ja irtosuhteista. Tämän tietää myös Leon Connollyn 20-vuotias tyttöystävä Abbie Bartlett, jonka mielitietty on pian matkaamassa bailumestaan.

Abbie teetti 24-vuotiaalle poikaystävälleen t-paidan, jota mies voi pitää päällään ilman naista suoritettavassa reissussa. Daily Mailin mukaan paidassa on pariskunnan yhteiskuvia ja teksti, jossa lukee: ”Rakastan tyttöystävääni Abbieta ja vihaan kaikkia tyttöjä Ibizalla, joten pysy kaukana minusta”.