Tässä todellinen hattutemppu! Jonglööri vailla vertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jonglöörausta harjoitellaan yleensä aluksi kolmella pallolla, kunnes taidon karttuessa välineet vaihtuvat moniulotteisimpiin ja kiehtovampiin. Mikäli sirkusmaiseen tavaroiden heittelyyn lisää vielä muita elementtejä, kuten samanaikaisesti suoritetun tanssin, on show valmiina yleisölle.

YouTube
YouTube

Nyt valokeilaan nousee hatuilla jonglööraava mies, jonka sulavaliikkeinen esiintyminen tempaisee mukaansa. Kolmella hatulla taituroiva netti-ihme heittelee hattuja ilmaan, josta ne päätyvät hänen päähänsä, jalkaan tai toiseen käteen. Hän esiintyy ilmeisesti katutaiteilijana, ja voi olettaa, että herra on löytänyt kutsumuksensa sirkustaiteen parista.

Toisinaan hänen esiintymisvälineekseen riittää vain yksi päähine, mutta tällöin ohjelmanumeroa mehustaa herran taidokas tanssi. Hullu hatuntekijä ja hattutemppu saivat juuri uudenlaiset merkitykset. Jokainen voi kokeilla samaa hattukuviota kotona ja todeta, että kyllä – videolla esiintyvä temppuilija on verraton.