Kardashian uhattiin tappaa – FBI iski välittömästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien klaani nousee usein otsikoihin perheen tyttärien, erityisesti Kimin ansiosta. Realitysarjastaankin tutun julkkisperheen naruja vetelee kuitenkin Kardashianien matriarkka, 58-vuotias Kris Jenner.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI on suorittanut kotietsinnän Kris Jenneriin kohdistuneista tappouhkauksista epäilemänsä naisen hotellihuoneeseen Beverly Hillsissä. TMZ-sivuston mukaan viranomaiset takavarikoivat naisen kännykän, kannettavan tietokoneen sekä muita laitteita. Uhkauksista epäiltyä naista ei toistaiseksi ole pidätetty.

Kris Jenner on jo pitkän aikaa joutunut väkivaltaisten uhkailujen kohteeksi. Epäillyn naisen kerrotaan soittaneen Krisille pahimmillaan jopa 300 kertaa päivässä, ja tappouhkausten lisäksi hän on muun muassa uhkaillut julkistavansa Krisin ja Bruce Jennerin seksivideon. Naisen uskotaan myös ottaneen yhteyttä lukuisiin median edustajiin Kris Jennerinä esiintyneenä.