Nainen kyllästyi pihalleen kakkaaviin koiriin – uhkaa tehdä itse saman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kevään varmin merkki on lehtien palstoilla käyty koirankakkakeskustelu. Näin syksyn tullen aihe on haudattu ja valittajat hävinneet kakkojen mukana – ainakin Suomessa. Tärkein kysymys elää kuitenkin edelleen, miksi koiranomistajat eivät korjaa kikkareita pois?

Imgur
Imgur

Tätä kysyy myös Los Angelesissa asuva Annie-niminen nainen, joka on turvautunut koiranomistajia uhkailevaan kylttiin. Nainen kirjoittaa, että hän on kyllästynyt lemmikinomistajiin, jotka antavat koiransa tehdä kakkansa hänen pihalleen, eivätkä korjaa kikkareita pois. Samalla hän antaa ukaasin, että ensi kerralla hän seuraa kakkojen jättäjiä hänen kotieihinsa ja vääntää omat torttunsa koiraperheiden pihalle.

Naisen reaktio on aiheellinen, etenkin jos koira tekee tarpeensa toisen omistamalle yksityisalueelle. Julkisilla paikoilla tulisi olla tarpeeksi roskiksia, jotta koiranulkoiluttajan ei tarvitse kävellä kikkarepussi taskussa kotiin. Toisekseen ihmisten tulisi kiinnittää huomiota omaan roskaamiseensa yhtä paljon kuin koirien ulosteisiin, niin maailma olisi huomattavasti siistimpi paikka.