Nainen hankki pepputäytettä laittomasti – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valelääkäreitä voidaan kutsua puoskareiksi ja yleensä nämä henkilöt toimivat alalla ilman vaadittavaa koulutusta tai pätevyyttä. Myös plastiikkakirurgian puolella toimii edullisemmalla hinnalla toimenpiteitä tekeviä henkilöitä, mutta lopputulos ei ole välttämättä aidon veroinen.

Tatiana Williams on nainen, joka myöntää käyttäneensä yli 75.000 euroa mustan pörssin kauneusleikkauksiin. Hän on ottanut esimerkiksi pelkästään takapuoleensa yli sata laitonta pistosta, mutta hän on hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Naisen peppu on nykyään yli puolet suurempi kuin aiemmin. Itseasiassa hän on muutenkin eri ihminen kuin 20 vuotta sitten.

Miamissa asuva peppukuningatar syntyi pojaksi, ja eli hetken elämäänsä Corey Williams -nimisenä. Hän kuitenkin ymmärsi pian olevansa transsukupuolinen, ja aloitti määrätietoisen muuttumisen naiseksi. Tätä nykyä hänellä on yksi maailman suurimmista takapuolista.

– Kaikki sanovat, että minulla on Nicki Minajin takapuoli. Minulla oli kuitenkin tämä peppu ennen kuin edes tiesin Nickistä, joten ehkäpä Minajilla on minun takapuoleni?, itsevarma ja vahvasti meikattu nainen kertoo Barcroft-TV:n haastattelussa.

Nainen myöntää tietävänsä riskit pimeiden markkinoiden kauneushoitoja ottaessaan. Moni hänen ystävistään on nimittäin saanut vakavia komplikaatioita hoidoista ja osa on jopa kuollut niiden takia. Takapuolen lisäksi Tatiana on muokannut nenäänsä kahdesti, täyttänyt poskia, ottanut laserhoitoja ja hormoniterapiaa. Naiseen on pistetty satoja silikonipistoksia kasvoihin, rintoihin, pakaroihin ja lantioon. Asiantuntijat tuomitsevat hoidot hengenvaarallisina.