Hollywoodin unelmapari sai tyttären

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eva Mendes ja Ryan Gosling lukeutuvat Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Kaksikko on kuitenkin onnistunut pitämään yksityiselämänsä melko hyvin piilossa julkisuudessa. Nyt pariskunnalle on tullut iloista perheenlisäystä.

Eva Mendes synnytti perjantaina 12. syyskuuta tyttölapsen, vahvistaa Us Weekly -lehti. Pariskunta on onnistunut pitämään raskauden varsin hyvin piilossa julkisuudelta, vaikka asiasta on huhuttu viihdelehdissä. Aikaisemmin tänä vuonna Eva Mendes kiisti huhut Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Pariskunta on seurustellut syyskuusta 2011 saakka, tavattuaan The Place Beyond the Pines -elokuvan kuvauksissa. Eva Mendes muistetaan lukuisista toimintaelokuvista, kuten Fast & Furious 5 ja Katastrofikytät. Ryan Gosling on puolestaan tullut tutuksi muun muassa elokuvista The Notebook, Drive ja Blue Valentine.