Avril Lavigne ja Nickelback-rokkari eroavat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avril Lavigne julkaisi äskettäin tuoreen Hello Kitty -kappaleensa musiikkivideon. Japanilaisesta popista vaikutteita ottanut kappale ja sen musiikkivideo saivat osakseen runsaasti negatiivista palautetta. Nyt Avril on noussut otsikoihin yksityiselämänsä merkeissä.

Nickelback-yhtyeen laulaja Chad Kroeger ja Avril Lavigne menivät viime vuonna naimisiin, mutta jo nyt pariskunnan on uutisoitu olevan eroamassa. Us Weekly -lehden mukaan Nickelback-rokkari on kertonut hänen ja Avrilin hakevan avioeroa. Laulajatar on puolestaan nähty jo julkisuudessa ilman vihkisormustaan.

Laulajatar ja Nickelback-keulahahmo avioituivat Etelä-Ranskassa. Häät järjestettiin Chateau La Napoule -linnalla. Pari vaihtoi vihkivalansa noin 50 vieraan edessä. Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan.