Georgia Kousoulou osoitti, että luonnollinen vartalo on kaunein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitysarja The Only Way is Essex on nähty Suomessa nimellä Glamourelämää Essexistä, ja sarja on nostanut monia nuoria kaunottaria kansainväliseen suosioon. Eräs tuoreimmista on Georgia Kousoulou, joka lukeutuu sarjan muodokkaimpiin tähtiin.

Viime viikkoina Georgia Kousoulou on kuvattu lomailemassa poikaystävänsä Alfie Ripsherin kanssa. Viikonloppuna hänet bongattiin jälleen nautiskelemassa rantaelämästä. Tällä kertaa luonnollisen upean bikinivartalon omaava kaunotar oli pukeutunut valkoisiin bikineihin.

Georgia Kousoulou seurusteli aiemmin realitytähti Grace Andrew’n kanssa, mutta suhde päättyi lopulta julkiseen eroon. Sittemmin parin huhuttiin palanneen yhteen, mutta romanttinen lemmenloma toisen miehen kanssa vahvisti eron.