Taas uusi julkkiskissa sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internet tuntee lukuisia julkkiskissoja, joista tunnetuin lienee jatkuvasti ärtyneen näköinen Grumpy Cat. Sittemmin kissa on saanut kilpailijoita vieläkin tympiintyneemmän näköisistä eläimistä.

Kanadan Vancouverissa asuvan Griffin von Porkchop -kissan leuka on ollut syntymästä lähtien epäsymmetrinen. Tämä antaa eksoottinen lyhytkarva -rodun edustajalle varsin erikoiset kasvonpiirteet ja suusta törröttävän torahampaan. Griffinillä on muiden julkkiseläinten tapaan tietenkin oma Instagram-sivunsa, Twitter-tilinsä ja Youtube-kanavansa.

Omistajat kuvailevat Griffin von Porkchopia ihmisiä rakastavaksi ja läheisyyttä kaipaavaksi lemmikiksi. Design Taxi -sivuston mukaan Griffin rakastaa kissoille jokseenkin epätyypillisesti karkkia, hedelmiä, piparia ja kanelia. Vanhaa sananlaskua mukaillen, ei ole kissaa karvoihin katsominen.