Kylpylä täytti altaansa viinillä ja kahvilla – ällistyttävä näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jokainen meistä on varmasti joskus kuullut puhuttavan vihreän teen, kahvin tai punaviinin terveysvaikutuksista. Sopivassa määrin nautittuna näillä juomilla on muun muassa ihoa heleyttävä vaikutus. Moni on hurahtanut näiden tuotteiden käyttämiseen ja kokee tarvitsevansa jatkuvasti suuremman annoksen, jotta vaikutukset säilyisivät pidempään.

YouTube
YouTube

Japanissa on nyt keksitty ratkaisu tähän ongelmaan, nimittäin kylpylä jossa altaat on täytetty viinillä, kahvilla ja sakella. Viinikylpylä Yunessun Spa Resort sijaitsee Hakonessa, Japanissa. Kylpylään ei mennä juomaan ja juhlimaan, vaan terveysvaikutukset nautitaan istumalla altaissa.

Vihreä tee -allas auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja hoitaa ihoa. Kahvialtaassa voi kokea kofeiinin virkistävän vaikutuksen, ja samalla se hoitaa selluliittia. Sake-altaassa hoidetaan ihon pigmenttiläiskiä ja punaviini-altaassa nautitaan elimistön vastustuskykyä vahvistavista antioksidanteista.