Sports Illustrated -kaunotar muodokkaana bikineissä – iljettävä yllätys käsivarressa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannah Davis on malli, joka on poseerannut muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2013. Hänet tunnetaan myös siitä, että hän seurustelee itseään lähes puolet vanhemman baseball-legenda Derek Jeterin kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Hannah Davisia päästään ihailemaan Sports Illustrated -lehden tuoreella videolla. Videolla kurkistetaan mallikaunottaren tuoreiden Sports Illustrated -kuvausten kulissien taakse, ja neitokainen viihtyy suurimman osan videon ajasta bikineissä. Välillä hänen kädelleen asetetaan lisko, joka tekee neitokaisen olon epämiellyttäväksi.

Hannah Davis löydettiin alan töihin 14-vuotiaana ja hän solmi sopimuksen IMG Models -mallitoimiston kanssa. Malli on esiintynyt muun muassa Ralph Laurenin ja Victoria’s Secret -brändien mainoskampanjoissa, joten mikään pikkutekijä hän ei alalla ole.