Mies masturboi jatkuvasti – matkustajakone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkisissa kulkuvälineissä masturbointi on hämmentävää, järkyttävää ja kiusallista kaikille kanssamatkustajille. Lisäksi se on myös laitonta. Kuvittele, että joutuisit todistamaan tällaisen tilanteen lentokoneessa, josta ei noin vain poistuta kesken matkan.

Yhdysvalloissa on nyt kohahduttanut tapaus, jossa Virgin American lennolla mies alkoi masturboida, eikä suostunut lopettamaan. Välikohtaus sai myös hengenvaarallisia käänteitä siinä vaiheessa, kun matkustaja yritti avata lentokoneen oven kesken lennon.

Matkustaja ei tule varmasti lentämään lentokoneilla vähään aikaan. Epäillään, että mies sai lennolla hermoromahduksen ja alkoi siksi käyttäytyä holtittomasti. Lentokone oli matkalla Bostonista Los Angelesiin, mutta joutui tekemään hätälaskun Omahaan miehen takia.

Mies on pidätettynä lentokoneessa masturboinnin ja lennon vaarantamisen takia. Adamsin lakimies on kertonut, että miehen mielentila aiotaan arvioida. Kanssamatkustajat ovat kertoneet, että miehellä oli sairaalan hoitoranneke kädessään, kun hän nousi koneeseen. Kun lentokone oli noussut ilmaan, mies alkoi haastaa riitaa muiden matkustajien kanssa. Sen jälkeen mies alkoi masturboida julkisesti. Matkustajat olivat huojentuneita, kun lentokone laskeutui Omahaan, ja Adams talutettiin käsiraudoissa ulos koneesta.