Mikä jättiläinen! Onko tässä maailman suurin kissa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maine coon on kissarotu, joka tunnetaan isosta koostaan ja pitkästä turkistaan. Suuresta koostaan huolimatta kyseessä on lempeä ja ihmisystävällinen rotu, joka muistuttaa käytökseltään hieman koiraa. Reddit-käyttäjä Himmelfahrtskommando on nyt esitellyt verkossa kissansa.

Lemmikki on jopa Maine coon -rodun edustajaksi harvinaisen suurikokoinen. Lupo-niminen kissa painaa yli 13 kiloa, ja kooltaan se on omistajansa jakamien kuvien perusteella lähes pienen ilveksen luokkaa.

Kissa on vasta kolmivuotias, ja Maine coonien kasvu pysähtyy tavanomaisesti vasta viiden vuoden paikeilla. Omistajan mukaan Lupo oli tavanomaisen kotikissan kokoinen jo noin kolmikuukautisena. Kuten Maine coonit yleensä, Lupo on uskollinen omistajilleen ja rakastaa heidän huomiota ja läheisyyttä.

– Lupo on erittäin pehmeä ja toimii talvisin kehräävänä huopana, omistaja kuvailee.