Tällaisena et ole David Hasselhoffia nähnyt!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkukesästä Suomessa piipahtanut David Hasselhoff tunnetaan hänen kiharapäisen ulkonäkönsä lisäksi myös verrattomasta supliikistaan. Ritari Ässän Michael Knightina maailman maineeseen noussut mies paljasti taannoin, että hänellä on erikoinen tapa piiloutua katseilta käyttämällä omalla kuvallaan varustettua naamaria.

YouTube
YouTube

David Hasselhoff on mukana Joe Carnahanin uudessa Stretch-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa tänä vuonna. Nyt The Hoffmanin roolista saadaan esimakua Youtubessa julkaistun videon muodossa, ja sen perusteella Hasselhoffin rooli eroaa melkoisesti Ritari Ässästä. Videolla itseään esittävä Hasselhoff uhkailee pääosaa esittävää Patrick Wilsonia rajuin sanankääntein.

David Hasselhoff on myöntänyt käyttäneensä kuuluisuuttaan hyväksi takavuosina ylinopeussakot välttääkseen. Kerroimme taannoin, että Hasselhoff oli sepittänyt poliiseille tarinan itsestään ajavasta K.I.T.T.-autosta, ja hekottanut, että ei voinut kontrolloida kulkuneuvoaan. Poliisit olivat tunnistaneet miehen ja jättäneet sakot antamatta.