Mitä luksusta! Richard Bransonin uusi lomakeidas esiteltiin

Matkailu · Annika Kela

Aiemmin viikolla kerroimme, kuinka Virgin Atlantic -lentoyhtiön keulahahmo, Richard Branson, on saavuttanut menestyksensä. Nyt mies esittelee hänen ylellisen lomaparatiisinsa Marokossa. Kasbah Tamadot -niminen palatsi sijaitsee lähellä Marrakechia.

YouTube
YouTube

Branson itse vierailee lomakohteessa vähintään kahdesti vuodessa. Vieraiden käytössä on 27 huonetta, ja lähtöhinta sviitille on 440 euroa yöltä. Lomakohteessa on useita uima-altaita, porealtaita, ulkoilmaelokuvateatteri ja mahdollisuus ratsastaa Bransonin omistamilla muuleilla.

Lomakohde on kuin suoraan itämaisesta satukirjasta. Palatsista on tehty esittelyvideo nettiin. Ehkäpä seuraava lomanviettopaikka löytyy Marokosta. Miehen omistuksessa on toinenkin paratiisiksi luokiteltava lomakohde, Neitsytsaarilla sijaiseva Necker Island, joka on julkkisten suosima lomanviettopaikka sen tarjoaman yksityisyyden takia.