Haukka matkusti lentokoneessa – matkustajana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lentokoneessa on totuttu näkemään monenmoista matkustajaa. Pienten eläinten kuljetus matkustamossa on yleensä sallittua, kunhan eläin on sille sopivassa kuljetuslaukussa. Amerikkalainen mies koki kuitenkin melkoisen yllätyksen istuessaan omalle paikalleen.

YouTube
YouTube

Miehen vierustoverina istuskeli nimittäin haukka, joka oli saanut luvan lentokoneessa matkustamiselle. Amerikkalaisen miehen mielestä näky oli niin kiehtova, että hän päätti kuvata sen videolle. Haukan silmät oli peitetty mustalla maskilla, jotta lintu pysyisi rauhallisena.

Haukan seurassa matkustava mies kertoi, että kun lentokone nousee ilmaan, yrittää myös haukka lähteä lentämään. Lintu alkoi tasapainotella koneen noustua, mutta se ei kuitenkaan levittänyt siipiään. Olosuhteisiin nähden lintu pysyi melko rauhallisena eikä häirinnyt vierustovereitaan. Haukka käyttäytyi lennolla paremmin, kuin moni muu vierustoveri.